Bijzonder assortiment BarnWood

Exclusief oud hout met een uniek verhaal

Ontdek ons unieke assortiment doorleefde BarnWood planken. U vindt bij ons meer dan 15 soorten van dit oude hout op voorraad van gesloopte hutten of boerderijen uit vele landen: zowel Europees BarnWood, als Canadees en Amerikaans BarnWood. Elke plank heeft zijn eigen verhaal.

BarnWood Specialist

Dit oude sloophout is mooi doorleefd door de elementen, waarna het door onze vakkundige specialisten is bewerkt tot een kwalitatief hoogstaande plank. In eiken, vuren of andere houtsoort, toepasbaar in het interieur of exterieur. PLANCKER heeft als specialist in BarnWood planken het grootste assortiment Barn Wood van Nederland en België.

Veel toepassingen van BarnWood planken

De BarnWood planken worden gebruikt in panelen, deuren, vellingdelen, gevelbekleding of tafelbladen. Maar zijn door hun unieke uitstraling ook toepasbaar als loftdeur, schuifdeur, omlijsting, plaat, vensterbank, tafelblad, badmeubel of andere soorten meubels. Om elke dag van te genieten. Vaak wordt BarnWood inpandig gebruikt. Als u het prachtige BarnWood buiten wilt toepassen, bijvoorbeeld als gevelbekleding, dan zijn de volgende tips voor de toepassing van BarnWood van groot belang om er duurzaam van te genieten.

Uitgelichte producten

Canadees BarnWood

Oostenrijks BarnWood

Interieurspecialisten van harte welkom

Wilt u als interieurbouwer of meubelmaker bijzonder BarnWood kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het kopen in kleine hoeveelheden of zelfs als grote partij. U bent van harte welkom in onze BarnWood showroom Gorinchem. Daar kunt u de plank selecteren dat u het meeste aanspreekt. En geïnspireerd raken door de vele mogelijkheden.

Ons volledige assortiment BarnWood

Start typing and press Enter to search