Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendmogelijkheden?


Op dit moment streven wij naar een levering binnen maximaal 5 werkdagen na uw bestelling. Uw order wordt na uw bestelling verzameld en om onze transport-footprint zo laag mogelijk te houden zo efficiënt mogelijk gecombineerd met andere orders. Transport vindt enkel plaats op werkdagen en niet in de weekenden. U kunt ook kiezen voor 'Zelf ophalen'. Bij deze optie ontvangt u een bevestiging zodra uw order klaar staat om opgehaald te worden.
Kan ik de producten retourneren?


Indien u twijfelt over een bepaalde houtkeuze voor uw project, nodigen wij u graag uit om bij ons in de showroom het hout te komen bekijken. Zo voorkomen we graag enige teleurstellingen.
Hoe neem ik contact met jullie op?


De gemakkelijkste en meest efficiënte manier om contact met ons op te nemen is via verkoop@plancker.nl. We streven er naar u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen via 0184 - 234 810.
Waar plaatsen jullie het hout?


Onze transporteur bezorgt het hout bij u op het doorgegeven adres. Wij kunnen helaas niet een bouwplaats op met onze transporteurs. Heeft u geen mogelijkheden het hout uit te laden? Selecteert u dan s.v.p. een extra kooiaap (heftruck) om het hout uit te laden indien het een grote order betreft.