Hollands

Hout

Hout dat een extreem korte weg heeft afgelegd naar ons magazijn is ons Hollands Hout®. Geselecteerd door Staatsbosbeheer, behouden we zo met elkaar de toekomstige kwaliteit van Nederlandse bossen.

Populieren%20Robuust%20Staatsbosbeheer_e

Hout is één van de meest milieuvriendelijke bouwsoorten ter wereld. Een boom slaat CO2 op tijdens de groei en laat deze ook tijdens het oogsten en verwerken niet meer gaan.

 

Staatsbosbeheer probeert ons Nederlandse hout zo hoogwaardig mogelijk toe te passen - door het bijvoorbeeld niet als haardhout te verstoken - en in de keten te bewaren.

Bos

draag bij

aan een gezond behoud van Hollandse bossen

De Hollandse bossen voorzien ons met regelmaat van prachtige partijen hout. Het is dan ook zinvol om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, waarin wij de nieuwe binnenkomsten graag met u delen.

Persoonlijke selectie

U kunt dit hout bij ons per plank of in de benodigde vierkante meters afnemen. Wij selecteren een combinatie van de mooiste planken voor u indien u online bestelt. Zoekt u liever zelf de mooiste planken uit, plan dan een afspraak om in alle rust ons magazijn te bezoeken.