top of page
Plancker oud hout keuken wijnkast.JPG

Keukens met een verhaal

De keuken heeft veelal een centrale plaats in een huishouden. Daar waar maaltijden met elkaar worden gedeeld en herinneringen worden opgehaald.

Oud hout voor keukenbouwers

We werken graag samen met keukenbouwers om unieke keukens te realiseren. Zonder twijfel uniek, aangezien er geen plank gelijk is in onze collectie oud hout.

Barnwood plaatmateriaal

Waar sommige keukenbouwers de voorkeur hebben om zelf planken oud hout te selecteren om tot kastdeuren te verwerken, hebben we inmiddels ook een lijn van Barnwood plaatmateriaal voorhanden om dit proces te versnellen.

BarnWood Toronto Grey interieur woonkamer 2 (1).jpg

Ruime voorraad

Voor de keukenbouwer is er continu een ruime voorraad plaatmateriaal voorhanden in ons magazijn te Gorinchem. Onze collectie Barnwood is gevuld met vele kleur(tint)en en uitstralingen. Kom dus vooral eens vrijblijvend in de showroom kijken.

Plancker Hout met een Verhaal Keuken oud hout.JPG

Samples

U bent altijd van harte welkom met uw klanten bij ons in Gorinchem. Het werkt soms echter fijn om stalen in uw eigen showroom te hebben. Daar hebben we prachtige handzame sample boxen of zelfs groot formaat stalen voor ontwikkeld. Vraag deze gerust bij ons aan.

Plancker Barnwood Keuken.JPG

Stabiel hout

Voor elke houtsoort in onze collectie plaatmateriaal is er een stabiele basis gecreëerd op 2 of zelfs 3-laags hout. Alleen zo ontstaat er een kwaliteitsproduct.

Plancker Keuken close-up.JPG

Bij u in de werkplaats geleverd

Wekelijks rijdt onze Plancker vrachtwagen efficiënt door Nederland en België. Bestelt u vandaag, leveren wij het product meestal binnen enkele werkdagen bij u in de werkplaats.

John van Geldrop Tafel Zagreb.jpg

Keukentafels

Naast het vervaardigen van keukens zijn ook robuuste keukentafels een mooie aanvulling op het assortiment van de keukenbouwer. Onze collectie tafels varieert van Sloveens eiken tot het tropische Suar.

Barnwood plank keuken (1).jpg

Wandplanken

Ook een designkeuken kan prachtig worden omlijst met robuuste wandplanken. 

Meer weten?

Onze collega's Erik, Tom, Frank en Arjen reizen door Nederland om keukenbouwers te voorzien van de juiste productinformatie en bijvoorbeeld samples. Scheelt u weer reistijd.

Lijkt het u ook fijn als we even langskomen?

bottom of page