top of page
Barnwood Wagondelen Eiken.jpg

De houthandel

Daar waar het allemaal is begonnen! BouwFactor Houtproducten levert namelijk al jaren unieke houtproducten aan houthandels in voornamelijk België en Nederland. Per 1 juli 2023 is deze bedrijfstak ook onder de naam Plancker terecht gekomen. Deze naam geeft beter weer waar we ons dagelijks mee bezig houden en het bespaart ons veel dubbel werk door over te gaan op één gemeenschappelijke bedrijfsnaam.
 

Bijzondere producten

BouwFactor Houtproducten is ooit begonnen met steigerhout en gaandeweg is er een bijzonder productassortiment ontstaan. Veel klanten zijn blij dat ze bij ons de bijzondere niche van Barnwood en Shou Sugi Ban gemakkelijk kunnen combineren met de basisproducten die iedere houthandel wekelijks nodig heeft. Dit houdt transportkosten laag en vergroot gemakkelijk het assortiment van u als houthandel.

Reguliere houtproducten

Zo zijn bij ons ProfPanel, plinten, metselprofielen en zelfs tuinhout uit voorraad leverbaar. Denk aan Padoek, Kapur, Angelim Vermelho, Lariks en ook een brede collectie eiken. 

AOL_LAB32_2_HR_16_small.jpg

Barnwood

Hout dat jarenlang dienst heeft gedaan in de Alpen, de hooggebergte van Toronto en de regio Karinthië. 

Eikentuinhuis Bladel Shou Sugi Ban Karpervijver.jpg

Shou Sugi Ban

Uniek zwart gebrand hout: Shou Sugi Ban. Op authentieke wijze branden de Japanners hout om panden te beschermen tegen natuurbranden en weersinvloeden.

Plancker scheepsvloer strand Katwijk (2).JPG

Scheepsvloeren

Na een trouwe dienst aan boord, is een scheepsvloer een uitstekend product voor een tweede leven. 

Plancker Padoek terras.jpg

Tuinhout

Padoek, Kapur, Angelim Vermelho, steenschotten en vele andere mogelijkheden in het tuinhout. We ontlasten de hovenier graag compleet.

IMG_8232 WEB.jpg

Op voorraad

In ons magazijn te Gorinchem hebben we een grote voorraad Barnwood, Shou Sugi Ban, tuinhout en Hollands Hout. 

Plancker Logistiek.jpg

Snelle levering

Wij doen dagelijks Nederland, België en Duitsland aan. Onze logistiek streeft er dan ook naar dit zo snel mogelijk bij u te leveren. Direct hebben? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op Industrieterrein De Avelingen te Gorinchem!

Meer weten?

Onze collega's Erik en Arjen reizen door België en Nederland om houthandels te voorzien van de juiste productinformatie en bijvoorbeeld samples. Scheelt u weer reistijd.

Lijkt het u ook fijn als we even langskomen?

bottom of page