top of page
03%20paneel%20keuken%20detail_edited.jpg

barnwood.

met geen machine na te maken.

Op onze reis rond de wereld vinden we de oudste schuren en vervallen gebouwen. We ontmantelen deze samen met de lokale gemeenschap om het prachtige hout, dat gevormd is door de elementen, te behouden in een toestand die geen enkele machine kan bereiken.

 

Dit teruggewonnen Barnwood wordt niet verbrand. Dat zou zonde zijn van alle CO2 die in dit hout is opgeslagen. Nee, samen met interieurminnend Nederland maken we de vloerdelen van deze oude schuren vakkundig klaar voor een tweede leven.

 

Of het nu gaat om een ​​unieke houten wandbekleding of een veelbesproken wandmeubel in een bijzonder interieur, ons Barnwood geeft vastgoedprojecten een kwaliteitskeurmerk.

Barnwood collectie.

BarnWood Toronto Grey interieur woonkame

Ons Barnwood-assortiment groeit voortdurend. Daarom is het zinvol om u te abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief, waarin we bijzondere vondsten met u delen.

Persoonlijke keuze

Het is ook mogelijk om dit historische hout per plank of precies in de gewenste hoeveelheid bij ons in te kopen. Deze zijn in alle rust uit te zoeken tijdens een showroomafspraak. 

 

Wanneer je online bestelt, selecteren we een combinatie van de mooiste planken voor je. 

bottom of page