03%20paneel%20keuken%20detail_edited.jpg

barnwood.

met geen machine na te maken.

In onze reis over de wereld vinden we de meest oude schuren en vervallen panden. Deze demonteren we samen met de lokale gemeenschap, om het wonderlijke hout te conserveren wat door de elementen is gevormd naar een staat die met geen machine te evenaren is.

Dit reclaimed barnwood wordt niet verbrand. Dat zou zonde zijn van alle CO2 die in dit hout ligt opgeslagen. Nee, wij maken samen met interieurminnend Nederland de planken van deze oude schuren vakkundig klaar voor een tweede leven.

Of het nu een unieke gevelbekleding van hout is, of juist een veel besproken kastenwand in een bijzonder interieur, ons barnwood geeft cachet aan vastgoedprojecten.

Barnwood collectie.

BarnWood Toronto Grey interieur woonkame

Ons Barnwood assortiment is alsmaar groeiende. Het is dan ook zinvol om u in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, waarin wij bijzondere vondsten met u delen.

Persoonlijke selectie

Het is overigens mogelijk om dit historische hout bij ons per plank of in exact de benodigde hoeveelheid af te nemen. Wij selecteren een combinatie van de mooiste planken voor u indien u online bestelt. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen  en in alle rust het perfecte hout in ons magazijn uit te zoeken.