top of page
Plancker kastenwand Barnwood Grijs oud hout.jpg

Barnwood in het interieur

Maak als interieurspecialist het verschil. Geef een woning karakter, ontwerp unieke statement pieces en breng een interieur naar het volgende level.

 

Oud hout voor interieurontwerpers en -bouwers

Samenwerken doen we graag en al helemaal met interieurspecialisten. Het is geweldig om ons oude hout een tweede leven te zien krijgen in Hollandse interieurs. Eeuwenoud hout is simpelweg niet te evenaren als (circulaire) grondstof.

Barnwood, Shou Sugi Ban en meer

Er is een breed scala aan kleurtinten, structuur én.. verhalen beschikbaar. Heeft u graag hout uit de regio Kitzbühel? Of heeft u een bijzondere connectie met Canada? Een zwak voor Japans vakmanschap? Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogstaande producten die we over de hele wereld voor u verzameld hebben.

Er zijn tientallen houtsoorten en kleurschakeringen voorhanden. Kom vooral (met uw klant) bijzondere oud houten planken of meubelpanelen bekijken.

Zakelijke interieurbouw

Plancker Van Zon Interieurbouw Barnwood.JPG

Utiliteitsbouw

Een warme, karakteristieke werkplek met een circulair karakter. We merken dat dit in toenemende mate aan slaat bij de klanten van in de zakelijke interieurbouw. 

Plancker Shou Sugi Ban Restaurant Breda.jpg

Horeca

High-end restaurants genereren een bijzondere klantbeleving. Bij de wijn hoort een verhaal, bij ons historische hout ook. 

Plancker kastenwand Barnwood oud hout.jpg

Maatwerk meubels

In het particuliere segment geeft Barnwood een interieurproject net dat onderscheidende vermogen. Dressoirs, kastenwanden, vensterbanken, luxe haarden - welke creatieve toepassing bedenkt u voor ons hout?

Plancker BarnWood Karinthie Badmeubel 1.jpg

Badkamermeubels

Zelfs in de badkamer is Barnwood op de juiste wijze te verwerken. Zo realiseren diverse sanitairspecialisten en interieurbouwers inmiddels warme, authentieke meubels in deze voorheen vrij strakke ruimtes.

Interieurbouw particulieren

Waarom Plancker?

  • Grote voorraad historisch hout

  • Magazijn centraal in Nederland

  • Zelf ophalen of bezorgen

  • Snelle levering

  • ​ Zelf (met klant) de perfecte plank uitzoeken

  • Stalenbox en samples beschikbaar

  • Op rekening mogelijk (na eerste order)

  • Groeiend assortiment

Eikentuinhuis Bladel Shou Sugi Ban verlichting (1).jpg

Op voorraad

In ons magazijn te Gorinchem hebben we een grote voorraad Barnwood, Shou Sugi Ban en Hollands Hout. Vrij te bezoeken, om precies de juiste plank of plaat te vinden.

_PBF4928.JPG
Plancker Dokvast Indian Express nissen.JPG

Snel geleverd

Bestelt u vandaag? Dan zorgen we dat het hout zo spoedig mogelijk mee gaat in onze transportroute door Nederland en België.

Meer weten?

Onze collega's Erik en Arjen reizen door Nederland om interieurontwerpers en interieurbouwers te voorzien van de juiste productinformatie en bijvoorbeeld samples. Scheelt u weer reistijd.

Lijkt het u ook fijn als we even langskomen?

bottom of page