Tafelbladen

Gewone tafels zijn er al genoeg

Gewone tafels zijn er genoeg. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een bijzondere tafelblad. Robuuste of grove tafelbladen van eiken of vuren. Of tafelbladen van oud hout met een uniek verhaal.

Barnwood Tafelbladen

Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een tafelblad van BarnWood, van oude wagonplanken of van andere soorten oud hout. Mooie doorleefde planken, die hun oorsprong hebben in oude schuren hoog in de bergen in Oostenrijk, Kroatië, Canada of de VS. Of gediend hebben als bielzen in het spoor, diep in Frankrijk of India.

Tafelbaden met unieke kenmerken

Wilt u als meubelmaker echt iets unieks maken? Kies dan uit één van onze oude planken. Daarmee creëert u echt een uniek tafelblad van oud hout. Dit tweedehands hout krijgt zo een tweede leven en zorgt voor sfeer in elk interieur. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit de robuuste eiken planken als basis voor het tafelblad.

Ervaar zelf

U kunt kiezen uit meerdere soorten unieke planken of tafelbladen, in kleine hoeveelheden of zelfs als grote partij. U bent van harte welkom in onze showroom in de winkel in Hardinxveld-Giessendam. Welke soort oud hout u ook kiest, uw klant gaat genieten van een tafel met een verhaal. Het verhaal van de unieke planken uit het assortiment van PLANCKER. Zo krijgt elk interieur haar eigen verhaal.

Start typing and press Enter to search