Veelgestelde vragen

Voor wie is Plancker?


Plancker deelt graag bijzondere verhalen met houtminnend Nederland. De aannemer, architect, interieurontwerper en interieurstylist. Prijzen in de Plancker webshop zijn dan ook zakelijk vermeld, exclusief 21% btw. Als particulier kan er ook zeker worden besteld. Houd u dan s.v.p. rekening met de 21% btw die bij het afrekenen bij uw order wordt opgeteld.
Waar komt het hout vandaan?


Plancker verzamelt hout wereldwijd. Dit zijn verhalen uit het Verre Oosten, maar ook uit de Franse Alpen, de Verenigde Staten en Canada. We vermelden altijd de herkomst van het hout bij het betreffende product en delen uiteraard de achterliggende verhalen graag persoonlijk met u.
Is jullie hout buiten toepasbaar?


Sommige van onze houtsoorten zijn zeker buiten toepasbaar. U kunt deze in ons zoekfilter bij 'Exterieur' vinden.
Kan ik ook op rekening bij u bestellen?


U kunt ons altijd benaderen om bij ons op rekening te kopen. Neem hier s.v.p. contact voor op met 0184 - 234 810.
Wat is Hollands Hout?


Hollands Hout ® is onze unieke samenwerking met Staatbosbeheer. Staatsbosbeheer heeft als doel onze Hollandse bossen op een gezonde wijze te beheren en het Hollandse hout niet te verbranden maar in de keten te houden. Daar komen wij in beeld, als distributeur van echt Hollands Hout. Rechtstreeks vanuit de Hollandse bossen bij u in uw project.
Welke levertijd houden jullie aan?


Wij streven er naar iedere order binnen 5 werkdagen bij u te leveren. Wij proberen onze footprint zo klein mogelijk te houden door ook onze uitgaande transportroutes zo efficiënt mogelijk in te delen.
Kan ik het hout retourneren?


Mocht u twijfelen over de houtkeuze, willen wij u graag uitnodigen bij ons in de showroom om tot de juiste houtsoort te komen. Dit voorkomt nodeloos retourneren van het hout.
Kan ik een specifieke leverdatum aangeven?


Uiteraard. U kunt dit aangeven in een notitie of dit aan ons doorgeven via verkoop@plancker.nl. Vermeld dan s.v.p. in de titel van uw mail: aangepast levermoment.
Kan het hout overal worden geleverd?


Wij leveren het hout bij de ingang af. Dit kan eventueel met een kooiaap, mocht u zelf geen mogelijkheid hebben tot het uitladen van de vracht met een heftruck. Graag aangeven wat uw behoefte is bij de transportkeuze.