top of page

Canadese kracht in Hollandse keuken

Decennialang blootgesteld aan de elementen in de Canadese hooglanden en afgelopen vrijdag opnieuw in een prachtig pakket bij ons in Nederland aangekomen: het prachtige BarnWood Toronto Grey. Een houtsoort uit onze collectie met een niet te evenaren karakter. Vastgelegd door onze Alblasserwaardse collega Peter Baas, presenteren wij u graag dit unieke meubelhout.


De nieuwe zending die we hebben mogen ontvangen, is afkomstig van oude schuren ten Noorden van Toronto. Deze schuren zijn vakkundig ontmanteld en door de lokale Amish community verwerk tot nette pakketten authentiek hout.Echt oud hout

Hout met karakter, een product naar ons hart. De weerbarstige uitstraling en kleurtint van dit hout is onmogelijk te evenaren met een hedendaagse productietechniek.

Hout ervaren

Onze nieuwe lading BarnWood Toronto is inmiddels in ons magazijn gestald. U bent van harte welkom om het in Gorinchem te komen ervaren. Heeft u liever een selectie BarnWood samples bij u op kantoor, sturen wij u graag een luxe samplebox toe. Selecteer – samen met uw klant – uw favoriete stalen om in exclusieve interieurprojecten toe te passen.

Bezoek onze showroom

Wij delen ook graag onze kennis voor wat betreft de verwerking van dit exclusieve hout. Maak bijvoorbeeld kennis met mijn collega Arjen Hazes, die u met zijn Larenstein achtergrond vol passie kan vertellen over het prachtige hout dat wij wereldwijd verzamelen.Bezoekadres: Avelingen-West 43 4202 MS Gorinchem (direct naast de afritt van zowel de A27 als de A15)

Comments


bottom of page