top of page

Barnwood Trainingen

Een tweede leven voor historisch hout: een geweldig streven, maar hoe verwerk je dit in een project? Dat laat ons Plancker team je graag zien.


In de komende maanden organiseren we diverse Barnwood trainingen. Hier ontdek je niet alleen onze brede Barnwood en Shou Sugi Ban collectie, maar nemen we je ook mee in de technische verwerking daarvan in binnen- en buitenprojecten.Planning Barnwood Trainingen

Om uw tijd zo zinvol mogelijk te besteden, hebben we voor diverse doelgroepen een gerichte Barnwood Training samengesteld. U kunt zich hier alvast voor de volgende onderwerpen inschrijven:


 • FEBRUARI 2024:

  • Hovenier: Barnwood en Shou Sugi Ban in de buitenruimte

  • Aannemerij: Barnwood en Shou Sugi Ban als gevelbekleding


 • MAART 2024:

  • Interieurontwerp: Barnwood en Shou Sugi Ban in interieurprojecten

  • Keukenbouw: Barnwood in exclusieve keukenprojecten

  • Architect: Barnwood en Shou Sugi Ban als unieke materiaalkeuze

 • APRIL 2024:

  • Houthandel: Barnwood en Shou Sugi Ban als wederverkoper


De exacte data worden na uw aanmelding spoedig bekend gemaakt en gaan altijd even in overleg met de inschrijvers, zodat we u zo goed mogelijk kunnen bedienen. De eerste trainingen komen al in zicht, dus zorg dat u er snel bij bent!


Onderwerpen Barnwood Training

Tijdens deze geheel verzorgde training wordt er onder het genot van een hapje en een drankje op interactieve wijze gewerkt met Barnwood. We vertellen de verhalen achter ons circulaire hout, ontdekken de verschillende soorten Barnwood en geven u mee hoe u deze kunt toepassen. Dit doen we in een compact dagdeel. U bent van harte welkom, óók met collega's!


Maatwerk trainingen

Heeft u liever een maatwerk training voor uw en uw collega's? Ook dat regelen we vanaf 2024 graag. Dit kan voor één van bovenstaande onderwerpen of met onderwerpen van uw voorkeur.


Catalogussen & Sampleboxen

Bijkomend voordeel van het bijwonen van een Barnwood Training is de ontvangst van een gratis samplebox. Deze boxen, t.w.v. €49,95 incl. btw, kunt u na een Barnwood Training vullen met de materialen waar u graag mee zou werken. Ook onze catalogus kunt u dan direct als naslagwerk meenemen!


Vragen? Die horen we natuurlijk graag!


Hopelijk tot snel,


Team Plancker

Comments


bottom of page