In Plancker

Plancker wordt enthousiast benaderd door houtminnend Nederland. Architecten, interieurspecialisten maar ook aannemers werken graag met onze duurzame producten in bijzondere projecten. Er wordt momenteel een nieuwe Plancker website ontwikkeld. Waarom?

Sneak peek nieuwe website

Webshop

Bijzonder hout met zorg geleverd

U bent van harte welkom bij ons in Gorinchem om op afspraak onze exclusieve houtproducten te aanschouwen en met de hand het mooiste hout te selecteren. Bij een herhaalbestelling of wanneer uw agenda dit niet toe laat, sturen we het hout natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk af. In de nieuwe webshop heeft u zicht op onze actuele voorraad en plaatst u in een handomdraai orders die op uw voorkeursadres worden geleverd.

 

Achtergrond

De verhalen achter ons hout

Fijn om te weten waar uw hout eigenlijk vandaan komt. Op onze nieuwe website delen wij de historie van het betreffende hout. Welke regio heeft uw hout zo’n prachtig karakter gegeven? Of heeft uw hout zelfs jarenlang gefunctioneerd op schepen of in stenenfabrieken?

 

Kennisdeling

Circulaire en technische inzichten

Zo maakt u een bewuste keuze welke houtproducten in uw project worden verwerkt. Door voor ons hout te kiezen, draagt u daarbij bij aan een circulaire manier van ondernemen. Hout slaat CO2 op. Het CO2 uit ons hout blijft nog een levenscyclus behouden, in plaats van het te verbranden en onnodig vrij te laten komen. Om het in deze volgende levenscyclus zo goed mogelijk te conserveren, delen we op onze nieuwe website ook graag meer technische kennis over montage, onderhoud maar ook het voorschrijven van ons hout in interieurprojecten.

 

Beeldmateriaal

Zien en beleven

Op het gebied van productfoto’s en productspecificaties gaan we u nog beter informeren. Recent hebben we een groot deel van onze collectie gefotografeerd. Zo kunt u het product qua zijdes én op een groter oppervlak zien. Ook referenties van andere vastgoedprojecten gaan we delen op onze nieuwe Plancker website.

 

Win een Plancker stalenbox

Bent u graag als eerste bij de lancering? We verloten onder de eerste 50 aanmeldingen 3 luxe sampleboxen.

 

* indicates required
Recent Posts

Start typing and press Enter to search