top of page

Mooie houten deuren

Waar zwart stalen deuren de afgelopen jaren grote populariteit hebben gewonnen in de interieurbouw, begint er ook een tegenhanger in de vorm van meer levendige, robuuste houten deuren te ontstaan.


Plancker heeft een groeiend assortiment aan oud houten deuren. Dit houdt in dat het hout niet 'oud gemaakt' is, maar daadwerkelijk al een leven heeft geleefd en professioneel is klaargemaakt voor een tweede leven. Vanuit deze circulaire visie is ons Barnwood voorzien van karakteristieke tekeningen en groeven.


Voordelen van onze Barnwood deuren zijn:


Kleurtinten

Een oud houten deur kan in een verscheidenheid aan kleurtinten bij ons worden uitgezocht. Prachtige kleurschakeringen geven een interieur extra cachet en vullen vaak een interieur met precies de juiste (warme) kleur aan, zonder gebruik te hoeven maken van extra middelen als verf of lak.Houten deur op maat

Bijzondere interieurprojecten of bijvoorbeeld grote woonboerderijen vergen vaak een specifiek deurformaat. Dit is mogelijk, aangezien we onze deuren ook geheel op maat kunnen leveren.

Neem bijvoorbeeld dit mooie maatwerkproject van Natasja van Herpen, bij Beach Resort Nieuwvliet-Bad.Makkelijker te bewerken

In tegenstelling tot een stalen deur is een houten versie natuurlijk veel gemakkelijker te bewerken door de interieurbouwer. Mocht een woning nog te maken hebben met bepaalde 'werking' of een complexe schuinte, is een binnendeur van oud hout goed aan te passen op de specifieke vraag.


In het assortiment van Plancker zit een variëteit aan houten deuren. De belangrijkste versies zijn:


1.

Barnwood Loftdeuren

Deuren met een verleden in de Oostenrijkse Alpen. Deze hoogwaardige deuren zijn ontworpen met historisch hout dat hoog in deze bergketens dienst heeft gedaan aan oude schuren en woningen. Mooi afgewerkt met twee diagonale schoren en een zeer stabiele deur die direct plaatsbaar is.


2.

Barnwood Innsbruck deuren

Een iets strakkere binnendeur welke wordt opgebouwd uit (verticale of horizontale) lamellen. Dit geldt ook voor de zijkanten van de deur, die een nette afwerking hebben genoten.


3.

Barnwood Oud Eiken Deuren

Prachtige deuren uit de oud eiken collectie zijn in een grote variëteit aan kleuren voorhanden. Dit hout is iets minder diep gegroefd en bestaat uit karakteristieke oude houten planken uit afgelegen gebieden in Slovenië en Hongarije.Bovenstaande 3 deuren zijn dus in een verscheidenheid aan formaten en kleurtinten beschikbaar. Wenst u de deuren met eigen ogen te zien, komt u dan gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom in Gorinchem. We laten u graag kennismaken met de verschillende houtsoorten en maken met plezier een maatwerk prijsindicatie voor uw interieurproject.


Alvast een prijslijst ontvangen? Dat kan natuurlijk ook altijd.

Comments


bottom of page