top of page

Barnwood samples bezorgd

Plancker levert historisch hout aan interieurspecialisten. Corona bracht ons dit jaar tot de sample box: ons BarnWood assortiment in een luxe bewaardoos. De BarnWood stalen zijn een perfecte aanvulling in moodboards en bij verkoopgesprekken. Klanten hebben zo de structuur en tinten van het hout in handen en ervaren het verschil dat historisch hout kan maken.


Ook Stefan van den Berg in Nieuwkoop werkt vanaf nu met onze exclusieve sample boxen. Hij heeft gekozen voor het complete assortiment BarnWood stalen. De klanten van Stefan van den Berg Timmerwerken, veelal gericht op luxe interieurs met unieke details, hebben een brede keuze aan exclusief hout.
Omdat we de afgelopen tijd vooral sample boxen konden bezorgen, was het extra leuk om vorige week de bestelde boxen persoonlijk bij Stefan af te leveren. Mooi om te horen welke bijzondere interieurprojecten er gaande zijn en hoe het vakmanschap in de Nederlandse interieurbranche nog steeds met verve hoog wordt gehouden. Bedankt, Stefan!


Ben jij of ken jij een interieurspecialist die graag zou werken met unieke houtsoorten? Bestel dan onze sample box of bezoek onze showroom.

Comments


bottom of page