Over ons

Plancker is begin 2019 ontstaan vanuit de drive om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het prachtige hout dat wij overal vandaan halen, aldus initiatiefnemer Jaap van Heteren. Met Plancker richten wij ons op de zakelijke markt: de interieurbouwers en de meubelmakers, die voor hun klanten op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaand hout met een bijzonder verhaal. Met de unieke houtsoorten van Plancker wordt elk interieur een beleving.

Missie Plancker

Wij willen mensen meer laten genieten van de ruimte waarin ze zijn door in hun interieur ons hout met een verhaal te (laten) verwerken. Dat doen wij door wereldwijd op zoek te gaan naar verrassende soorten hout met een bijzonder verhaal. Dit hout importeren en bewerken wij tot een kwaliteitsproduct.

We leveren aan interieurbouwers en meubelmarkers, die ons hout met name gebruiken in huizen, kantoren en recreatieve ruimten. Wij willen hierbij de meest klantgerichte houtleverancier van Nederland zijn.

Showroom

Plancker heeft in Hardinxveld-Giessendam haar showroom ingericht. Hier staan de bijzondere houtsoorten uitgestald, vaak ook in een conceptueel vormgegeven ruimte. Kom langs en laat je inspireren. Ontdek de bijzondere verhalen achter onze exclusieve houten planken.

Berichten van Plancker

Genoten van de DesignDistrict 2019

Wij hebben genoten van de deelname aan de vakbeurs voor interieurspecialisten: DesignDistrict. Onze stand stond tussen bijna 200 innovatieve aanbieders op het brede gebied van interieur en exterieur. Het was de eerste maal dat wij op deze beurs stonden. En we wisten niet wat we konden verwachten. En het was top! Niet alleen de organisatie […]

Piet Hein Eek bij PLANCKER

In mei 2019 stond de bekende ontwerper Piet Hein Eek als spreker in onze showroom. Hij was uitgenodigd om te spreken ter ere van de opening van onze buurman: het prachtige bedrijf Robot Workx. Het openingsevent is in onze showroom georganiseerd om zo een passende sfeer te creëren. Piet Hein had een mooi en inspirerend […]

Houtverhalen uit Oekraïne

“Hoe komen jullie aan al die mooie houten planken, met die bijzondere verhalen erachter?” zo vroeg een klant me onlangs. Een begrijpelijke vraag, want dat komt zeker niet aanwaaien. Ook loopt dat niet volgens de standaard inkoopkanalen. Nee, daarvoor zijn we vaak weken aan het zoeken naar de juiste contacten in het buitenland. Zo waren […]

Hot news! PLANCKER op Design District. Hét vakevenement voor interieurdesign

Trots kunnen wij melden dat we op 5-6-7 juni in de Van Nelle Fabriek Rotterdam staan op een beursvloer van 10.000 m² tussen de 200 mooiste interieurmerken van Nederland. Vol met inspiratie, tussen exposities van design academies en jonge ontwerpers en gevuld met meerdere lezingen.

Contactgegevens

Plancker Showroom Op afspraak
Moerbei 21
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

Vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur geopend zonder afspraak

E-mail: info@plancker.nl
Telefoon: 0184 – 23 48 10

Afspraak maken

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de prijs van onze producten? U kunt ons natuurlijk direct een specificatie van uw project sturen zodat we een offerte kunnen maken.

Start typing and press Enter to search