top of page
Plancker CLT Bouw 1.jpg

Cross Laminated Timber: Veelgestelde vragen

We krijgen bij Plancker steeds vaker vragen over Cross Laminated Timber CLT. Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden opgenomen. Onderstaand vindt u deze vragen en antwoorden.

 

Staat uw vraag niet op deze pagina, of heeft u een andere vraag met betrekking tot CLT? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

  • Hoe neem ik contact met jullie op?
    De gemakkelijkste en meest efficiënte manier om contact met ons op te nemen is via verkoop@plancker.nl. We streven er naar u zo spoedig mogelijk te beantwoorden. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen via 0184 - 234 810.
  • Waar komt het hout vandaan?
    Plancker verzamelt hout wereldwijd. Dit zijn verhalen uit het Verre Oosten, maar ook uit de Franse Alpen, de Verenigde Staten en Canada. We vermelden altijd de herkomst van het hout bij het betreffende product en delen uiteraard de achterliggende verhalen graag persoonlijk met u.
  • Voor wie is Plancker?
    Plancker deelt graag bijzondere verhalen met houtminnend Nederland. De aannemer, architect, interieurontwerper en interieurstylist. Als particulier kunt u ook bij ons terecht.
bottom of page