top of page

Luxe villa Sandra Haring

Dat Barnwood Genève zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, geeft het prachtige ontwerpmogelijkheden. Zo liet interieurontwerpster Sandra Haring in deze unieke villa dit karakteristieke Barnwood prachtig vanuit de hal naar de gevel doorlopen, een kenmerk dat maar weinig wandbekleding gegeven is.
Onze goede bekende Peter Baas ging onlangs weer met collega Jaap op stap om diverse gerealiseerde vastgoedprojecten met historisch hout vast te leggen.


Deze luxe villa is ontwikkeld met een deel van onze collectie Barnwood materialen. Neem het Barnwood Genève Mixed Color, dat als gevel- en wandbekleding terugkomt, maar ook in de maatwerk keukens en high-end kastenwanden.
Daarnaast is er bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van het Barnwood Indian Express. Dit oude eiken is gemaakt van historische spoorbielzen, de robuuste gaten als levende herinnering aan de spoorwegen die het heeft gediend.


Ons Barnwood Indian Express is een geweldig product voor solide trappen of vensterbanken. Tegenwoordig is dit product ook als hoogwaardig dubbellaags plaatmateriaal bij ons beschikbaar en zien we keukenbouwers en meubelmakers in toenemende mate van deze oude spoorbielzen in efficiënte plaatvorm gebruik maken.
Al met al heeft Sandra Haring een villa ontworpen waarin unieke partijen Barnwood uit de Alpen een tweede leven hebben gekregen. Mooi om te zien hoe de elementen jarenlang het hout hebben gevormd en zo een onderscheidende rol spelen in deze exclusieve woning.Meer weten over het toepassen van Barnwood in interieurprojecten of als gevelbekleding? Ons team staat graag voor u klaar. Tussentijds op de hoogte blijven van meer inspirerende interieurprojecten? Kijk mee in onze maandelijkse nieuwsbrief vol Hollands vakmanschap met circulair hout.Comentarios


bottom of page