top of page

BouwFactor Houtproducten wordt Plancker

Het heeft even geduurd voordat we in ons hoofd en hart zover waren, maar in 2023 is het zover: BouwFactor Houtproducten gaat zich voortzetten onder de naam Plancker. In Nederland werken we al een tijdje met de naam Plancker en krijgen hier heel veel positieve feedback op. Het is dus tijd om deze twee namen officieel samen te voegen onder één Plancker vlag.


BouwFactor Houtproducten bedient al jarenlang de Nederlandse en Vlaamse markt met "hout met een verhaal". Dat blijven we doen. Gek genoeg verandert er eigenlijk niet zoveel, alleen de bedrijfsnaam.


Waarom we deze moeite doen?

Erik de Jong deelt: 'We merken dat de naam Plancker beter past bij onze houtcollectie en onze slogan. De herkenning is simpelweg groter bij de klant. Hout met een verhaal is waar we al jarenlang voor staan en Plancker heeft een sterkere koppeling met dit type product. Immers, als je terug gaat naar de kern zijn we dagelijks bezig om de juiste planken bij de klant te krijgen. Dus de link tussen de plank en Plancker is dan snel gemaakt.'


Efficiëntieslag

Ook Jaap van Heteren is het hier mee eens: 'Het is fijn om onze organisatie zo efficiënt mogelijk te houden. We merken dat we door de groei van Plancker veel dingen dubbel doen. Dat draaien we met deze stap terug, zodat we onze tijd focussen op wat er belangrijk is: de klant.'


Achter de schermen verandert er voor de klant en onze leveranciers niet veel. U zal te maken krijgen met ons Plancker logo en de bedrijfsnaam. U zal wellicht onze gegevens in uw administratie aanpassen. Het adres, het rekeningnummer en het BTW-nummer blijven gewoon gelijk. Ook het team blijft ons team en onze collectie en service blijven onveranderd. Sterker nog, die collectie breiden we graag uit. Houd onze mailings dus goed in de gaten en zorg dat u geen nieuwe producten en scherpe opruimingen mist!


Of ziet u wel verschillen?


Mocht u vragen hebben, schroom niet om ons even te contacten. We beantwoorden ze graag!


コメント


bottom of page