top of page

Plancker on tour: Alicante!

Bij Plancker kiezen we bewust voor een compact en zeer betrokken team. Zo werken we met korte lijnen onderling én richting de klant. Wij houden van deze persoonlijke benadering en het geeft ons de kans ook daadwerkelijk het verhaal bij ons bijzondere hout te kunnen delen.


Het is bijzonder om te zien dat een klein team zoveel werk kan verzetten. Sterker nog, het is bijzonder om te ervaren dat we als collega's zo goed met elkaar op kunnen schieten. Afgelopen weekend was daar een prachtig voorbeeld van.


We zijn donderdagmorgen in alle vroegte vertrokken naar Rotterdam Airport. Na een aantal hints van Jaap van Heteren en Erik de Jong werd het in de vertrekhal dan toch echt bevestigd: 'We gaan naar Alicante!'

Zo lagen we een aantal uur later in de Middelandse Zee en werd er heerlijk gevaren, gevolgd door smakelijke Spaanse tapas aan het strand!Op een uurtje rijden vonden we ons grote vakantiehuis. Daar wist onze eigen chefkok Johan de lekkerste gerechtjes van de BBQ te krijgen en werd er natuurlijk absoluut niet fanatiek gekaart en geborreld tot in de late uurtjes.


De volgende morgen werden we verrast met een andere stad: Valencia!


Enthousiaste gids Benjamin van Verrassend Valencia liet ons het authentieke Valencia op de fiets zien. De lokale markten, gezellig straatjes en interessante feitjes over de stad kwamen voorbij. Daar puften we van uit bij Marina Beach Club, zodat we weer fris en fruitig aan de tapastour konden beginnen met gids Ellen.Een prachtig weekend, dat voorbij is gevlogen, draagt er aan bij dat we vandaag weer fris en fruitig voor onze klanten klaar staan. Vol goede energie en met een tas vol mooie herinneringen!


We helpen u graag.Comentários


bottom of page