top of page

Inspiratiedag The Heineken Company

Vorige week had onze collega Jaap van Heteren de eer om een enthousiast team van The HEINEKEN Company te mogen ontvangen in onze Plancker schatkamer. Deze toffe interieurarchitecten en tekenaars ontwikkelen samen met horecaondernemers uiteenlopende interieurprojecten door heel Nederland.


Dat is op dagelijkse basis hard werken aan een breed scala horeca-omgevingen! Denk hierbij aan prachtige restaurants, bars (kent u de VIP bar van de Heineken Experience al?), de Ziggo Dome en zelfs cruiseschepen.


Enkele malen per jaar organiseert dit team, dat vaak verspreid door Nederland opereert, dan ook inspiratiedagen. Dit keer werd onder leiding van Bart Hagevoort de blik op duurzame producten en hergebruik van oude materialen gericht. Goed om te zien dat er ook in deze tak van ondernemen wordt nagedacht over de herkomst en duurzaamheid van producten.


Het is bijzonder om het portfolio van dit team van Heineken Nederland te mogen inzien en zijn erg blij dat we daar als PLANCKER met veel enthousiasme aan bij mochten dragen. Bedankt voor de oprechte interesse, allen!PS: wilt u ook met uw team meer weten over historische bouwmaterialen of kennis opdoen op het gebied van circulariteit? Wij organiseren graag een vrijblijvende rondleiding in onze Plancker schatkamer. Neem gerust even contact met ons op bij vragen.


Interieurarchitecten The Heineken Company
Het enthousiaste team van The Heineken Company in onze showroom te Gorinchem

コメント


bottom of page