BETALING & VERZENDING

Bij Plancker werken we graag met houtminnend Nederland. Dit zijn onder andere aannemers, architecten en interieurontwerpers, allen hard aan het werk in opdracht van de eindgebruiker. U, en/of uw klant, bent uiteraard van harte welkom in onze webshop of bij ons in de showroom aan de Avelingen-West 43 te Gorinchem.

Werken met hout

Plancker is gespecialiseerd in historisch hout. Verhalen van over de hele wereld worden in Hollandse handen gelegd. Wij vinden hout vanuit een circulaire visie al prachtig, maar houden evengoed van de karakteristieke uitstraling van dit oude hout. 

We houden graag in ogenschouw dat dit natuurproduct naast zijn charme ook beperkingen kan hebben. Hout leeft. Werkt. Soms ontstaan er spleten of het trekt wat krom. Wanneer deze processen en variaties onoverkomelijk zijn in een project, raden we u aan een ander materiaal toe te passen. Wij kunnen namelijk geen reclamaties aannemen voor dit soort natuurlijke processen. Wel kunnen we u uiteraard zo goed mogelijk informeren op welke wijze hout kan worden verwerkt om de kans op werking te verminderen.

Betaling

Het juiste hout gevonden? Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op Plancker.nl, is het mogelijk uit een van de onderstaande betaalwijzen te kiezen om de betaling te voldoen. Wanneer de betalingsprocedure is afgerond, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van de bestelling. 

 

In de webshop werken wij met diverse betaalmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk per iDeal of met uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express en meer) betalen. 

plancker-ideal-logo-1024.png
plancker-1280-px-maestro-2016-svg@3x.png
plancker-1200-px-mastercard-logo-svg@3x.
plancker-amex-logo.png
plancker-visa-logo-png-pic@3x.png
Op rekening betalen

Indien u zakelijk de voorkeur heeft vaker te bestellen, is het mogelijk om op termijn ook standaard op rekening te betalen. Neem hier even persoonlijk contact voor op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij langdurige zakelijke relaties.

Bezorgen

Zodra u uw webshop order voldoet, komt hij in ons magazijn binnen voor verzameling. Robert, Johan en Jaap zorgen ervoor dat het mooiste hout in de juiste hoeveelheid wordt verzameld en veilig klaar wordt gezet voor transport. Omdat we onze footprint graag zo klein mogelijk houden, plannen we wekelijks onze transportroutes zo efficiënt mogelijk in. Dit maakt dat we wekelijks heel Nederland aan doen en onze levertijd maximaal 5-7 werkdagen is. 

Afhalen

U bent van harte welkom om uw bestelling af te halen in Gorinchem. Selecteert u deze optie dan bij uw bestelling. Zodra uw order klaar staat, ontvangt u van ons bericht, zodat u deze daarna spoedig op kunt komen halen. Meestal is dit binnen 1-2 werkdagen mogelijk. Heeft uw order spoed? Schroom dan niet om even contact op te nemen, zodat wij u snel kunnen helpen.

Showroombezoek

Wenst u zelf het hout met de hand te selecteren? Dat kan. Wij willen u dan vriendelijk verzoeken een showroombezoek in te plannen. Zo houden we rekening met de geldende richtlijnen en hebben we ruim de tijd om u (vrijblijvend) te informeren.

Wat gebeurt er als mijn bestelling beschadigd of niet compleet is?

Hoewel we onze uiterste best doen dit bijzondere hout in goede staat bij u te krijgen, kan het zijn dat er iets mis gaat. Dat lossen we graag op. Meld eventuele schade of ontbrekende zaken binnen 3 dagen bij ons via info@plancker.nl en wij komen er spoedig bij u op terug.