top of page
03%20paneel%20keuken%20detail_edited.jpg

Georgië

circulair oud hout uit de Kaukasus

Er zijn weinig mensen zo vriendelijk als de gemiddelde Georgiër. De tafel staat al snel gevuld met heerlijke wijnen en eten. Naast deze heerlijke wijnen, beschikt Georgië over een geweldige natuur. Dit ongerepte landschap is zeer gevarieerd. Naast bijvoorbeeld wetlands en lavaplateaus is een kleine 40% bedekt met bossen.

De Georgiërs zijn niet alleen hartelijk, maar ook ambachtelijk aangelegd. Dit maakt ze goede houtbewerkers. Samen met onze lokale partner hebben wij ons dan ook toegelegd op het circulair verwerken van oude schuren en panden in Georgië.

Dit authentieke oude hout, jarenlang getekend door de elementen, wordt op allerlei manieren klaargemaakt voor Hollandse interieurs.

Georgische materialen

Barnwood Tsiblisi Plaatmateriaal Front 1.png
BarnWood Kastanje Front 1.JPG
een voorbeeld
Georgie 2023 (2).jpg

Ons assortiment uit Georgië groeit voortdurend. Zo zijn er tafels gemaakt van kastanje, iep of eiken voor de interieurbouw. Er zijn karakteristieke kastanje, iep en eiken meubelpanelen voorhanden voor de keukenbouwer. Voor de hovenier en handelaar zijn er o.a. kastanje palen en schapenhekjes in productie.

Samenwerking

Heeft u een specifiek houtproduct in gedachten? Ook dat is seriematig mogelijk. Neem even contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Zo kunnen we samen dit bijzondere Georgische hout een nieuwe bestemming geven.

bottom of page