top of page

Deze week: Plancker @ DesignDistrict 2021
Daar gaan we!

Bezoek 3, 4 of 5 november de DesignDistrict 2021

In de loop van deze week presenteren zo'n 150 toonaangevende merken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.


Ook Plancker draagt graag bij aan deze vakbeurs vol interessante interieurmerken. Op stand S57 delen onder andere Bram, Arjen en Erik graag meer details over ons authentieke historische hout.


Nog geen ticket?

Deze bieden wij u graag kosteloos aan via: https://tickets.designdistrict.nl/free/PLANCKER 

De legendarische Tearoom


Het Design District evenement vindt altijd plaats op bijzondere en historierijke locaties in Nederland.


Speciaal voor de gelegenheid opent de Van Nelle Fabriek ook exclusieve deuren tijdens de komende beursdagen.Bovenop de Van Nelle Fabriek siert een grote glazen koepel. Waar deze glazen koepel vroeger enkel werd gebruikt door de Van Nelle directie om gasten te imponeren, kunt u deze week als bezoeker genieten van de indrukwekkende skyline van Rotterdam tijdens de Design District.


Vanaf de beursvloer volg je de borden naar de Tearoom, of volg bijvoorbeeld een gratis rondleiding met een Van Nelle gids om 12.00, 14.00 of 16.00 uur.


Meer informatie:


 

Lezingen en workshops


Naast de beursvloer zijn er ook diverse lezingen, workshops en discussies tijdens de beursdagen. Denk aan 'Circulariteit & Duurzaamheid' door Erick Wuestman, of 'De Fik erin' door Ingo Bandurkski. Ook deze zijn gratis bij te wonen en centraal op de beursvloer te vinden.
 

We zien u graag

We kijken er naar uit u woensdag, donderdag of vrijdag te ontmoeten. Een plattegrond wordt u bij de ingang van de beurs overhandigd. Wij staan op stand S57 graag voor u klaar!
Ander moment?


Schikt het deze week niet? We komen graag met onze stalen naar u toe of misschien vindt u het wel hartstikke leuk om bij ons in Gorinchem langs te komen? Laat het ook dan gerust even weten, een afspraak is zo gemaakt.

Comments


bottom of page