Terrasvloeren

Als u écht iets speciaals wilt

Terrasvloer

Natuurlijk kunt u kiezen voor gewone terrasvloeren. Van planken van diverse houtsoorten. Maar als u echt iets bijzonders wilt, voor uw bedrijf, uw restaurant of uw strandtent, dan hebben we iets moois voor u.

Terrasvloer van oude scheepsplanken

Deze mooie doorleefde scheepsplanken hebben gediend als scheepsvloer. Gehard door de omstandigheden van de natuur en de vrachten hebben deze scheepsplanken een unieke uitstraling gekregen. Deze scheepsdekvloer is gemaakt van azobe planken, die bij uitstek geschikt zijn om langdurig bloot te staan aan extreme invloeden. Daarom zijn ze ideaal om na hun werkzame leven als scheepsvloer verder te gaan als terrasvloer. Uw gasten zullen ervan genieten!

Steenschotten als terrasvloer

Deze zogenaamde steenschotten hebben gediend als bakplaat voor het bakken van stenen. Dit is nog goed te zien in de uitstraling van de planken. Het zijn zeer duurzame planken, die bij uitstek als terrasvloer toegepast worden bij particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een unieke uitstraling. Je waant je met deze bijzondere vloeren weer terug bij de oude steenfabriek. Wat een bijzonder gevoel!

Zie en voel het zelf

Onze steenschotten en scheepsvloeren kunt u ervaren in onze showroom in Gorinchem. Welke soort u ook kiest, uw klant gaat genieten van een terrasvloer met een uniek verhaal. Zo wordt deze terrasvloer ook een belevenis op zich.

Start typing and press Enter to search