Robuuste planken

Een krachtige uitstraling in elk interieur

Robuuste planken

Ontdek ons unieke assortiment robuuste planken. U vindt bij ons dit meer dan 10 soorten planken met robuuste uitstraling. Dit kunnen eiken planken zijn, maar ook gerust vuren, populieren. Soms van steigerhout of van pallethout. Iedere plank heeft zijn eigen uitstraling en kwaliteiten.

Robuuste Planken Specialist

Dit hout heeft vaak een krachtige uitstraling en kan elk interieur haar eigen klasse geven. De kleuren of uitstraling zorgen voor de juiste sfeer. Of het nu Amerikaans eiken is, of juist Frans eiken, elke eiken plank heeft haar eigen karakter, met mooie noesten en kleurschakeringen. Soms zwaar eiken, soms licht populierenhout. Ideaal voor een uniek tafelblad. Naast deze eiken planken is het hout van oude steigers of pallets op haar eigen manier toch ook uniek. Geen plank is hetzelfde en de uitstraling van de bouw heeft haar eigen dynamiek. Gewoon ruw en robuust.

Populair Steigerhout

Ons steigerhout blijft onverminderd populair. De eigentijdse uitstraling en de brede toepasbaarheid blijft de klant inspireren. Niet alleen het gewone, maar ook het gedoubleerde steigerhout is nog steeds een van onze populairste planken.

Amerikaans Pallethout

Bijzonder gewoon wordt het pallethout ook wel genoemd. Het zijn stoere vergrijsde palletdelen, die vanuit de VS naar Europa komen als pallets voor de staalindustrie. Dit maakt ze buitengewoon bijzonder. Net als de vele toepassingen.

Interieurspecialisten van harte welkom

Wilt u als interieurbouwer of meubelmaker bijzondere robuuste planken kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het kopen in kleine hoeveelheden of zelfs als grote partij. U bent van harte welkom in onze showroom in de winkel in Hardinxveld-Giessendam. Daar kunt u de planken selecteren die u het meeste aanspreken. En geïnspireerd raken door de vele mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search